Droguri vândute la o alimentară din Caraș Severin

Trei francezi au fost reținuți de polițiști după ce au fost prinși în timp ce vindeau droguri într-o localitate din apropierea județului Caraș Severin, cu ocazia festivalului Teknival.

VEZI ȘI: Confesiunile dureroase ale unei stewardese din România. Ce se ascunde în spatele mirajului unei vieți de stewardese

Poliţiştii de la antidrog au stabilit, în urma monitorizării, că rulota unor francezi s-a transformat în alimentară, clienţii stând la coadă pentru a-şi cumpăra droguri. Aici găseau orice îşi doreau – cannabis sau haşiş la 10 euro gramul, speed la 100 lei gramul, dar şi LSD în formă lichidă, o picătură fiind vândută cu sume între 40 şi 50 de lei.

LSD-ul lichid era livrat direct în ochii cumpărătorilor sau pe o bucată de staniol şi băgat sub limbă. Când poliţiştii de la "Crimă Organizată" au intervenit pentru a-i reţine pe cei trei francezi – doi bărbaţi şi o femeie, în vârstă de 30 de ani – care vindeau droguri ca la piaţă -  au găsit în maşina acestora zeci de grame de haşiş şi cannabis, 45 flacoane de metadonă, 200 doze de LSD, dar şi peste 5.000 de euro. Cei trei au fost audiaţi la sediul DIICOT Timişoara şi reţinuţi, azi noapte, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc şi mare risc, scrie Pressalert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel