EXCLUSIV  Droguri pe litoral. Autoritățile anunță măsuri speciale pentru această vară

Droguri
Droguri

Autoritățile specializate în prevenirea și combaterea consumului de droguri au pregătit un plan special pentru sezonul estival.

 Președintele Agenției Naționale Antidrog a dezvăluit planul de acțiune pentru această vară cu privire la prevenirea și combaterea consumului de droguri pe litoral. Specialiștii antidrog vor intra încă din a doua jumătate a lunii mai și vor acționa cu precădere în stațiunile Mamaia, Vama Veche și Costinești. " Există o măsură pe care o vom întreprinde foarte rapid pentru sezonul estival. Vom avea posibilitatea să lansăm activități de prevenire mai devreme ca de obicei. Vom gândi chiar la detașarea unor specialiști ai agenției antidorg din alte zone din țară care vor merge pe litoral. Și de data aceasta nu vom face prevenire doar cu distribuire de fluturași, ci prin accesarea tuturor mijloacelor media. Informarea vafi centrată pe zona de tineret pentru că acolo este segmentul vulnerabil. Începând de luna viiotare, eu personal o să merg să am emisiuni de informare la nivelul județului Constanța. Ne vom focusa în special pe stațiunile Vama Veche, Mamaia și Constinești pentru că acolo sunt zonele, să spunem, fierbinți" a declarat Sorin Oprea, președintele Agenției Naționale Antidrog, pentru DCNews.

Discuții cu patronii cluburilor

"Ne vom focaliza pe această măsură directă de a fi în relație cu cei care patronează cluburile pentru că au obligația să nu permită consumul de droguri în cluburi și activitatea de combatele care aparține DIICOt-ului și structurilor de crimă organizată și vă spun sincer că vor fi foarte multe acțiuni și în această zonă. Indieferent de aglomerație, lucrurile vor fi cu totul altfel anul acesta. Pe componenta de prevenire vor fi cel puțin 30 de specialiști. Vor fi și foarte multe trestări în special pentru conducătorii auto", a mai spus Sorin Oprea pentru DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel