Droguri la #Rezist. Herjeu: Dacă nu tragi un joint, ești un nimeni

cannabis, marijuana
cannabis, marijuana

Radu Herjeu a făcut un comentariu cu privire scandalul "droguri la #Rezist" lansat chiar de un fost membru al grupului de activiști care susțin acțiunile împotriva Guvernului.

În cotextul ultimelor dezvăluiri ale unui fost membru #Rezist, conform cărora, foștii săi colegi de grup se drogau în casele conspirative unde puneau la care propaganda împotriva Partidului Social Democrat, Radu Herjeu a scris pe pagina sa de Facebook despre cum se ajunge astăzi "personalitatea europeană a anului".

"Pana acum cativa ani, alcoolul era cheia succesului in politica. La timpuri noi, chei noi. Azi, daca nu tragi macar un joint, esti un nimeni si n-ai nicio sansa sa ajungi personalitatea europeana a anului!", scrie Radu Herjeu.

Declarația fostului membru #Rezist

"O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00", susține fostul membru #Rezist citat de Luju.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel