Droguri de 1 milion de euro, găsite la traficanți din București

Fotografie cu caracter ilustrativ
Fotografie cu caracter ilustrativ

Polițiștii și procurorii au făcut o captură de peste 33 kilograme de heroină în valoare de 1 milion de euro, în urma unor percheziții la traficanți de droguri. Patru traficanți au fost reținuți, din care apoi doar doi arestați.

Potrivit DIICOT, gruparea infracțională formată din 4 persoane făcea tranzacții cu zeci de kilograme de de droguri, acționând într-un mod precaut, doar prin intermediul unor persoane de încredere. Membrii grupării au intenționat să vândă pe teritoriul României și a altor state europene o cantitate foarte mare de heroină, pe care o procuraseră de la un cetățean turc, aceasta fiind depozitată într-o clădire dezafectată de pe teritoriul Bucureștiului și la locuințele a doi dintre ei, în județul Timiș.

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut vineri 5 percheziții domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 33,5 kg de heroină, de puritate 50%, cu o valoare totală pe piața neagră de 1.000.000 euro, 5 telefoane mobile, și sumele de 1.950 de euro și 9.800 de lei. Duminică, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de doi inculpați, iar față de alți doi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel