Drogat la volan. A fost arestat pentru trafic cu stupefiante

Un bărbat, depistat drogat la volan, a fost arestat după ce polițiștii au găsit în mașina lui cantități importante de stupefiante. 

La data de 18.02.2019, în jurul orei 17.40, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, București. Șoferul, conform unor surse judiciare, părea că ar fi fumat ceva. Avea privirea sticloasă, rece și se uita fix ca și când polițiștii erau din sticlă. L-au testat cu trusa Narcotest, rezultatul fiind pozitiv la "COCAINE". 

În urma efectuării controlului asupra autoturismului, polițiștii au găsit, în cotiera centrală din față, un pachet ambalat în folie din plastic și o pungă din plastic, ce conțineau o substanță albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, și acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Fără permis


În urma analizelor de laborator a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că inculpatul figurează cu permisul de conducere categoria B reținut, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Prezentat Tribunalului Bucureşti individul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Vezi și: Traficanți de droguri, reținuți. Cum ascundeau cocaina 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel