Drept procesual penal. Lucrare de referință pentru studenții de la Drept

Lucrarea Drept procesual penal. Partea generala. Note de curs a prins contur pornind de la ideea unui material de studiu pentru studentii anului III. Aceasta reprezinta un instrument util oricarui viitor jurist, prin prisma structurii pe care o are, continand o serie de scheme si grafice care faciliteaza intelegerea si invatarea acestei materii deosebit de importante.

Notele de curs sunt structurate pe sapte capitole care cuprind prezentarea tuturor institutiilor prevazute in Codul de procedura penala – Partea generala. Tratarea acestora este realizata intr-un stil clar, riguros si accesibil, care permite cititorului o intelegere amanuntita a continutului fiecarei institutii.

Lucrarea contine scheme, exemple din jurisprudenta, intrebari recapitulative si este construita de-o maniera care sa usureze intelegerea si asimilarea materiei "Drept procesual penal".

Este destinata, in special, studentilor si masteranzilor care se pregatesc pentru examenele de promovare la disciplina „Drept procesual penal" sau pentru examenele de admitere la Barou și INM, dar si practicienilor, care simt nevoia unei prezentari concise a institutiilor Codului de procedura penala.

Lucrarea este coordonata de dna prof.univ.dr. Carmen-Silvia Paraschiv (avocat in cadrul Baroului Bucuresti) si la redactarea ei au luat parte dna asist.univ.dr. Maria-Georgiana Teodorescu (avocat in cadrul Baroului Bucuresti) si dl. drd. Alin Sorin Nicolescu (judecator la Curtea de Apel Bucuresti).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel