Drapelele României, depozitate în tomberon: "Vai mama noastră! De ce lucraţi ca proştii?"

Ema Apostu / 29 noi 2018 / 10:03 Salveaza PDF Comentarii
Sursa: Adevărul
Descriere foto: Sursa: Adevărul

O imaginea care a apărut în mediul online a stârnit tot felul de reacţii din partea românilor, în prag de Centenar. Un muncitor a fost surprins de un trecător în timp ce arbora drapelele prin oraș, pe care le ţinea într-un tomberon.

Dupa cum se poate observa in imaginea, steagurile stau unul peste altul într-o pubelă, așezată în cuva unui excavator. Momentul a fost surprins în Râmnicu Vâlcea, înainte de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României şi a Centenarului Marii Uniri, şi a ajuns imediat pe Facebook, scrie adevarul.ro. Imaginea a stârnit o serie de reacţii pe reţeaua de socializare:

„Vai mama noastră, au trecut degeaba, în multe privinţe, 100 de ani!", „Ingeniozitatea nesecătuită a românului şi rapiditate! Un neamţ ar fi stat o zi punând, mutând scara!", „Le doresc sănătate şi securitate în muncă!", „Cum puteţi lucra fără protecţie? Numai la noi se întâmplă asta, muncitorul nu e protejat, nu-şi ia măsuri de protecţie! De ce lucraţi ca proştii?".

Cei care s-au ocupat de pregătirea orașului de 1 Decembrie sunt angajaţi ai Primăriei Râmnicu Vâlcea în cadrul Direcţiei Administrării Domeniului Public, potrivit aceleiași surse.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24