EXCLUSIV  DRAMELE din agricultură de care nu se ocupă nimeni. Adrian Rădulescu: Au pierdut totul!

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor
Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a vorbit despre adevăratele drame ale celor care pierd totul încercând să facă afaceri în agricultură. 

Adrian Rădulescu a vorbit, la DC News, despre dramele celor care pierd totul încercând să facă afaceri în agricultură şi nu sunt sprijiniţi nici de stat, nici de bănci în demersul lor. În context, Rădulescu a atras atenţia că şi absorbţia de fonduri europene e un mod de "a ne fura singuri căciula" dacă ne lăudăm că am luat banii dar nu urmărim şi ce s-a făcut cu ei, care sunt rezultatele.

"Suntem fericiţi că am reuşit să absorbim fondurile europene. Eu zic că ne furăm singuri căciula. Am luat fondurile europene, dar nu ne-am uitat în spate ce se întâmplă cu ele. Le-a folosit eficient? Am făcut ceea ce trebuia? S-au cheltuit şi nu avem nici mere, nici legume, nici abatoare... între timp au falimentat. Legea nu i-a ajutat deloc... şi iar ne întoarcem la bănci.

Când ai o investiţie să te ajute în continuare, să îţi mai dea o perioadă de graţie, să îţi mărească perioada de creditare... Te scoate la faliment, are asigurare, are fond de garantare, îşi recuperează 80%, dar tu ţi-ai pierdut casa. Sunt multe drame şi traume în chestiunea asta de care nu se ocupă nimeni, din păcate. Astea sunt lucrurile care dor. Dar sunt simple. Important e să ne aplecăm asupra lor", a declarat Adrian Rădulescu la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel