Drama unui artist român: Mă mulțumesc cu cinci lei să-mi iau un corn

În urmă cu câțiva ani, Ilie Micolov ducea o viață extrem de frumoasă. Autorului melodiei “Dragoste la prima vedere” colinda țara în lung și-n lat, iar acum abia dacă mai iese din casă.

Pe marele artist boala l-a doborât. Locuiește singur într-un apartament din București, iar în zilele în care durerile crunte nu îi dau pace, un vecin îi face cumpărăturile.

“Nu mi-e frică că n-o să mai ies din casă, că n-o să mai pot merge... Mi-e frică de ziua în care nu voi mai vedea soarele! Bine că nu ştim când vine ziua aia... E trist, pentru că am rărit puţinele bucurii pe care le mai aveam, să mă plimb în natură, pe Litoral... Mi-e dor să stau în «hotelul» meu, o rulotă luată la mâna a doua, dar frumoasă foc…”, a declarat Ilie Micolov pentru Libertatea.

Ilie Micolov își ocupă timpul cântând la chitară și vorbind la telefon cu cei dragi. Chiar dacă nu a strâns averi de-a lungul timpului, spune că este bogat sufletește.

“Sufleteşte sunt foarte bogat şi mulţumit. Financiar, am avut ani deosebiţi, în care îmi permiteam orice. Chiar orice! Acum... Mă mulţumesc şi cu cinci leuţi, să-mi iau un corn şi câteva felii de parizer... Asta este, important este să ai prieteni adevăraţi, să ai cu cine schimba o vorbă. Ştiţi ce înseamnă să ai o viaţă frumoasă? Să te înfrupţi dintr- o friptură cu sos bun, să bei un pahar cu vin de casă şi să ai timp de un somn pe cinste...”, a spus artistul, conform sursei citate.

FOTO: Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel