Drama unei minore violate: A fost reținută

8cb6bb9bf5a799f4ae3038966bc47e9b7ec574c1.png
8cb6bb9bf5a799f4ae3038966bc47e9b7ec574c1.png

O adolescentă a fost violată și închisă. Minora de 16 ani este acuzată de "favorizarea infractorului", după ce la patru luni de la prima declarație, și-a schimbat povestea. A spus că bărbatul nu a violat-o. Și un alt martor din dosar și-a schimbat declarația, El a fost, de asemenea, reținut. Pavel Bobu a fost arestat în luna iulie 2013, după ce minora l-a reclamat că a violat-o.

Polițiștii din Vicovu de Sus au pus-o sub urmărire penală pe tânăra Lenuța I., de doar 16 ani. În 17 iulie, ea a fost victima unui viol, autorul fiind Emanoil Pavel Bobu. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de „viol”, "lipsire de libertate în mod ilegal” şi "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”. Tânăra violată ar fi făcut ulterior declaraţii mincinoase, în scopul de a zădărnici cercetarea judecătorească pentru a-l favoriza pe inculpatul Emanoil Pavel Bobu, care este arestat preventiv. În 7 noiembrie 2013 a fost dispusă reţinerea minorei pentru 24 de ore, scrie obiectivdesuceava.ro.

Poliţiștii din  Vicovu de Sus, în urma cercetărilor făcute, au stabilit faptul că în seara zilei de 15 iulie 2013, reclamanta era în lunca râului Suceava, de pe raza oraşului Vicovu de Sus, împreună cu Constantin G. şi Georgeta M. în autoturismul BMW al bărbatului. Aici s-au întâlnit cu Pavel Bobu care a convins-o pe Lenuţa I. să vină la el în maşină. Minora a urcat în autoturismul bărbatului, care a dus-o tot în lunca râului Suceava, într-un loc izolat, unde a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. În urma examinării medico-legale a rezultat că minora prezintă o deflorare completă și o echimoză pe antebraţul stâng care s-ar fi putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure, nu este specific constrângerilor fizice sau opoziţiei, dar din punct de vedere medico-legal nu se exclude producerea în condiţiile unei agresiuni sexuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel