Drama un orfan român din Spania! FIFA îi interzice să-și urmeze visul

Un copil orfan din România trece printr-o adevărată dramă în Spania, unde FIFA îi interzice să-și urmeze visul de a juca fotbal de performanță.

Begoña este casieriţă într-o benzinărie şi David grădinar în Alcorcón. Cei doi îl au în grijă pe băiat de 3 ani şi au fost impresionaţi de drama prin care a trecut. Acum băieţelul de 13 ani a primit o lovitură dură chiar din partea sportului pe care îl iubeşte atât de mult şi care l-a ajutat să treacă peste traumele suferite în copilăria petrecută la orfelinatul din Bistriţa.

E.O. a fost abandonat de mama sa când avea doar două luni, nu îşi cunoaşte părinţii biologici şi nu are nici măcar o poză cu cea care l-a adus pe lume. În aceste condiţii este greu să facă rost de semnătura părinţilor cerută de regulamentul FIFA pentru înscrierea la o echipă de club.

Băiatul este pasionat de fotbal încă de când era la orfelinat, iar familia adoptivă din Spania l-a înscris la o şcoală de fotbal din Alcorcón, Peña Madridista 3.000 Goles. Antrenorul l-a remarcat şi spune că are un viitor strălucit în fotbal. Aşa că a încercat să îl înscrie la o echipă de club pentru a face sport de performanţă, dar s-a lovit de refuzul FIFA.

Citește mai departe pe stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel