Dramă polițiști morți. Familii ÎNVINSE de sistem

Dramă într-o familie a unui polițist care și-a pierdut viața într-un teribil accident. 

Nenorocirea s-a petrecut în judeţul Ialomiţa. Sorin Laurenţiu Rădulescu şi Liviu Gabriel Bălosu se deplasau cu un autoturism marca Dacia 1310, din dotarea IPJ Constanţa şi la un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii, a derapat şi a intrat într-un autobuz. În urma impactului, cei doi poliţişti şi-au pierdut viaţa.

Deşi la momentul respectiv, superiorii au precizat că Sorin Laurenţiu Rădulescu şi Liviu Gabriel Bălosu erau în misiune, în urma raportului s-a stabilit că cei doi se aflau în timpul liber. Familiile celor doi poliţişti au trecut în tot acest timp prin clipe de coşmar şi sunt la un pas să rămână în stradă, deoarece nu îşi pot plăti creditele şi nu se mai pot întreţine.

Femeia a contestat raportul întocmit de Inspectoratul General al Poliţiei Române, însă nu a avut niciun rezultat. La mijlocul lunii octombrie, femeia a fost notificată în legătură cu faptul că banca a deschis procedura de executare silită. Tănţica Rădulescu a depus contestaţie la dosarul înregistrat la Judecătoria Feteşti, iar următoarea şedinţă este programată să aibă loc în data de 8 decembrie. În cazul în care nu va avea câştig de cauză, văduva va rămâne pe drumuri, alături de băiatul ei, în vârstă de 6 ani, scrie Cuget Liber.

Pe lângă pierderea suferită, femeia a mai primit o lovitură. În cazul în care, un poliţist îşi pierde viaţa în timp ce se află în timpul serviciului, familia acestuia are posibilitatea să se angajeze în sistem şi primeşte despăgubiri în valoare de 20.000 de euro. IGPR a anunţat că potrivit propriei expertize, cei doi poliţişti se aflau în timpul liber şi nu li se aplică dispoziţiile legale privind ajutorarea poliţiştilor morţi în misiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel