Drama pentru supraviețuitorii de la Colectiv acum începe. Vor avea un șoc uriaș

Coșmarul pentru victimele de la Club Colectiv abia acum începe. Arsura este cea mai marcantă experiență pe care cineva o poate avea.

Boala arsului are o evoluție dinamică, impreviziblă, care depinde de o sumedenie de factori. Dacă victimele trec de perioada critică, ceea ce urmeaza nu se poate descrie în cuvinte: luni întregi de durere, de pansamente, de operații și apoi de sechele.

Multe dintre victimele incendiului nu sunt în stare critică și vor scăpa cu viață, în schimb șocul va fi în momentul în care își vor vedea fața pentru că sunt desfigurate. În jur de 60-70% dintre tinerii care se află acum pe patul de spital au arsuri grave la față.

Unele fete sunt mutilate și rănile nu vor putea fi corectate, altele vor putea fi corectate de chirurgia plastică, iar operațiile se vor întinde pe parcursul multor ani de zile.

Victimele vor avea nevoie de pshilog pentru că atunci când li se vor scoate bangajele vor avea un șoc. Aceasta este cea mai mare problemă după supraviețuire în cazul victimelor tragediei de la Club Colectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel