Dramă în Constanța: O elevă a murit în somn. Se pregătea de bacalaureat

O elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu" din Constanţa, a murit noaptea trecută în somn.

Sandra Paraschivescu Vrejoiu a suferit, potrivit apropiaţilor, un stop cardio-respirator. Profesorii spun că Sandra era un elev foarte bun la învăţătură, iar moartea sa a venit ca un şoc. Colegii au mers în localitatea în care Sandra s-a născut, comuna Bărăganu, pentru a fi alături de familie în aceste momente grele.

„Cu adâncă durere, elevii, cadrele didactice şi direcţiunea Colegiului Naţional Pedagogic «Constantin Brătescu» sunt alături de familia paraschivescu-Vrejoi, în greaua încercare prin plecarea mult prea devreme a fiicei lor Sandra", a fost mesajul transmis din partea colegilor şi profesorilor.

Potrivit prietenilor, tanara care se pregatea de bacalaureat, avea probleme de sanatate si a murit in somn.

Cunoscutii au plans pe Facebook moartea premature a adolescentei. "Dumnezeu sa te ierte si sa te aiba in grija,prietena noastra frumoasa..aveai atatea lucruri de facut dar sunt sigura ca acolo unde ai mers esti intr-un loc mai bun de unde vei avea grija de toata familia ta.. Te iubim si te vom avea mereu in gandurile noastre" este mesajul postat de o prietena pe Facebook. „Dumnezeu sa o odihneasca in pace", scrie una dintre prietenele de pe reteaua de socializare. „Sandra... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bun!", a mai scris o alta apropiata a tinerei.

Pe pagina personală de Facebook, Sandra Paraschivescu Vrejoiu este plânsă de toți colegii și prietenii, iar mesajele de condoleanțe curg chiar și pe pagina surorii ei, scrie RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel