Drama cutremurătoare din spatele unei imagini, devenită virală pe internet

Imaginea unui tată sirian, plângând de bucurie, în timp ce își strânge copiii în brațe, imediat ce ajunge pe plaja din Insulele Kos, in Grecia, a devenit una dintre cele mai populare imagini din ultima vreme pe rețelele de socializare.

Poza, realizată de fotograful Daniel Etter, pe o plajă în Kos, în Grecia, și care îl arată pe sirianul Laith Majid, copleșit de emoții în momentul în care a ajuns pe țărmul european, a devenit simbolul crizei imigranților.

Fotografa a dorit însă să afle și povestea familiei, de clasă mijlocie, din orașul sirian Deir ez-Zor, scrie stirileprotv.ro.

Familia, care a îndurat ani întregi bombardamentele și violente din partea guvernului sirian, forțelor rebele sau a organizației ISIS, speră să ajungă în Germania. Mama, care n-a vrut să fie fotografiată, lucrează ca profesoară de limba engleză.

Daniel Etter a povestit în presa internațională că familia a venit împreună cu alți 8 sirieni, pe o barcă pneumatică de trei persoane. "După câteva ore, barca a început să prindă aer și intra apă. Erau uzi până la piele, înfrigurați, așa că au început să plângă de fericire că au scăpat vii. Era un mix de sentimente, durere, fericire, eliberare, bucurie că sunt cu familia", a spus fotograful pentru The Independent.

Două mii de imigranți ilegali, prin tunel spre Marea Britanie. David Cameron, îngrijorat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel