Dramă în familia unui milionar român! Soția s-a sinucis

Soția unui milionar român s-a sinucis aruncându-se de la mansarda vilei.

Sotia patronului Redcon 1 Neculai Micu si-a pus capãt zilelor, aruncându-se de la mansarda propriei locuinte, aflatã în zona rezidentialã a Vasluiului, de pe Delea, scrie Vremeanoua.ro.

Coca Micu a fost dusã de urgentã la spital si apoi transferatã la o unitate medicalã din Iasi unde a si murit. Cu douã sãptãmâni în urmã aceasta a mai avut o tentativã de suicid. A înghitit un pumn de pastile. Atunci a fost internatã la sectia de Psihiatria a Spitalului Judetean Vaslui. Curios este faptul cã aceasta a fost externatã foarte repede, desi suferea de o depresie puternicã. Poate cã dacã nu pãrãsea sectia de Psihiatrie în grabã era si astãzi în viatã.

Sotia patronului Redcon, Coca Micu, si-a încheiat socotelile cu viata dupã ce a decis sã se arunce în gol de la mansarda luxoasei sale locuinte din zona rezidentialã a orasului. S-a prãbusit de la o înãltime de sapte metri, iar în urma cãzãturii s-a ales cu traume puternice. A fost transportatã la spital si stabilizatã, apoi mutatã la o unitate medicalã din Iasi. Rãnile provocate de impactul cu solul i-au fost fatale, în ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvatã.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel