”Dragoste și ură”, la final. Meryem, din 4 iulie, la ora 20:00, o nouă poveste captivantă de dragoste

Irina Constantin / 21 iun 2018 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Meryem, din 4 iulie, la ora 20:00, o nouă poveste captivantă de dragoste De miercuri, 4 iulie, de la ora 20:00, Kanal D vine cu o nouă poveste despre sacrificiu. După ce ”Dragoste și ură” ajunge la final, în 10 iulie, Meryem va fi transmis de luni până vineri. 

Meryem, din 4 iulie, la ora 20:00, o nouă poveste captivantă de dragoste Meryem este povestea de viață a trei personaje memorabile: Meryem - femeia care îți asumă o crimă în numele bărbatului iubit, Oktay - un procuror care ar face orice pentru carieră și putere, Savas - tânărul înverșunat de dorința de răzbunare după ce-și pierde iubita.

Meryem, din 4 iulie, la ora 20:00, o nouă poveste captivantă de dragoste Viața celor trei personaje este schimbată radical de un teribil accident, într-o noapte furtunoasă. Frumoasa Ayca Aysin Turan va juca în rolul lui Meryem. Ea este iubită din rolul jucat în serialul ”Karagul” (”Trandafirul Negru”).

Meryem, din 4 iulie, la ora 20:00, o nouă poveste captivantă de dragoste Cemal Toktas îl interpretează pe Oktay. Savas Sargun este interpretat de Furkan Andic. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25