Dragoş Titea, secretar de stat: Mă voi ocupa de un proiect extrem de stringent

Noul secretar de stat în Ministerul Transporturilor Dragoş Titea, care deţine şi funcţia de secretar executiv al PSD Maramureş, a anunţat că va susţine principalele proiecte de infrastructură rutieră şi aeroportuară de la nivelul judeţului Maramureş, informează un comunicat de presă al PSD.

'Un proiect extrem de stringent de care mă voi ocupa îl reprezintă finalizarea investiţiei pe Drumul Naţional 18. Vor urma, apoi, discuţii urgente cu reprezentanţii Companiei TAROM, pentru a readuce pe Aeroportul Internaţional Maramureş orarul de zbor existent înainte de modernizare, respectiv curse zilnice către Bucureşti şi retur. În opinia mea şi a colegilor mei, Aeroportul Internaţional Maramureş este pregătit şi pentru atragerea zborurilor către destinaţii europene, acesta fiind un alt proiect în care mă voi implica personal. Un alt obiectiv care vizează Aeroportul îl reprezintă finalizarea plăţilor pentru lucrările executate, dar şi transferul terenului de la Aeroclub la Consiliul Judeţean Maramureş şi continuarea modernizării aerogării', a declarat Dragoş Titea, potrivit sursei citate.

Susține realizarea unui drum expres

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a mai subliniat că va susţine realizarea drumului expres Dej-Baia Mare-Petea (judeţul Satu Mare), principalul punct de frontieră din zona de nord-vest a ţării. 'Pe termen mediu şi lung îmi doresc să finalizăm lucrările la drumul Baia Mare - Târgu Lăpuş, dar şi accelerarea finalizării proiectului drumului expres Dej - Baia Mare - Petea. Mă voi interesa şi de stadiul implementării proiectului podului peste Tisa, dar şi de etapa în care se află proiectul privind realizarea centurii de nord a municipiului Sighetu Marmaţiei, precum şi centura ocolitoare a municipiului Baia Mare', a spus Dragoş Titea.

Oameni valoroși, la PSD Maramureș

În context, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a menţionat că oamenii valoroşi din filiala PSD Maramureş pot reprezenta Guvernul cu cinste. 'Mă bucur să văd că maramureşenii sunt tot mai apreciaţi la centru, iar filiala judeţeană a PSD are oameni valoroşi care ne pot reprezenta cu cinste la nivel guvernamental. Numirea secretarului executiv al PSD Maramureş, Dragoş Titea, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor reprezintă o şansă în plus pentru judeţul nostru şi am convingerea că proiectele Maramureşului vor fi implementate într-un timp şi mai scurt' a spus Gabriel Zetea, conform sursei citate. Acesta a menţionată că principala preocupare aflată în atenţia noului secretar de stat din Ministerul Transporturilor, rămâne partea de infrastructură a judeţului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel