Dragoș Săvulescu, prima reacție după fuga din România

Dragoș Săvulescu, alături de soția sa, Angela Martini
Dragoș Săvulescu, alături de soția sa, Angela Martini

Dragoș Săvulescu a reacționat după fuga din țară.

El a precizat că nu recunoaște condamnarea și că ceea ce s-a întâmplat a fost o ”execuție”. El a transmis un mesaj prin intermediul blogului personal.

Dragoș Săvulescu nu a precizat unde se află. 

„Ce nu e ok absolut deloc este ca, expertizele – cadastrala si evaluatoare – dispuse in dosar de catre instanta de fond – Curtea de Apel Bucuresti – si efectuate de catre experti autorizati, nu "specialisti", – au aratat foarte clar 2 lucruri:
1. Prejudiciul din dosar, referitor la aceste diferente de preturi, NU EXISTA!! ESTE 0!!!
2. Nu s-a retrocedat NICI MACAR UN CENTIMETRU din Domeniul Public!!!

(...)

Presedintele Inaltei Curti a format ILEGAL completele de 3 judecatori, in plus a repartizat NEALEATOR , in mod evident CU DEDICATIE dosarul si iata rezultatul concret, acest complet ce ne-a judecat a condus la aceasta EXECUTIE! Ca o paranteza – chiar isi inchipuie cineva ca repartizarea dosarului la exact acest celebru complet de judecata este intamplatoare??? – haideti sa fim seriosi!! Iar daca repartizarea nu este intamplatoare – si in mod evident, nu este! – atunci care ar fi putut fi motivul acestei repartizari a dosarului?? In mod evident, exact EXECUTIA ce a urmat!! Sanctiunea legala a acestei formari nelegale a Completului este, conform legii, nulitatea absoluta a hotararii pronuntate! Categoric, toata discutia referitoare la constituirea completelor de judecata de 5 judecatori DAR SI DE 3 JUDECATORI face cel mai mare sens si va trebui rezolvata de catre Executiv sau Parlament, conform deciziilor Curtii Constitutionale! O spun din postura celui care cu adevarat a simtit pe piele proprie aceasta ilegalitate si mai ales acest abuz!”, a mai transmis Săvulescu.

El a precizat că toți avocații care au avut acces la dosar consideră condamnarea abuzivă.

Săvulescu nu recunoaște sistemul de justiție din România

„Dupa cum se poate vedea mai sus, imi sustin total nevinovatia si consider ca sentinta de condamnare data, cel putin in cazul meu, in Dosarul retrocedarilor este profund nelegala si abuziva! In acest sens am adus succint, desigur nu la un nivel profesional, niste argumente in acest sens – cred eu – demne de luat in seama! Acestea sunt doar cateva, sigur ca exista si alte argumente in acest sens ce vor fi explicate si completate profesional de catre avocati! Acestea vor fi folosite insa odata cu demararea cailor extraordinare de atac, ca si in fata altor instante internationale. In mod evident, multi alti inculpati au, la randul lor, serioase argumente de sustinere a afirmatiilor mele!

(...)

Am ales sa nu ma predau autoritatilor romane pentru a-mi ispasi o pedeapsa nedreapta si nemeritata data de niste judecatori corupti de sistemul din care fac parte, fara constiinta si plini de ura la adresa unor oameni nevinovati!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTITIE CORUPT DIN ROMANIA!!! Am decis sa lupt pana la capat pentru a-mi demonstra nevinovatia si pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justitie bolnav din Romania! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbatut la nivel national ci si un caz cunoscut international, pentru a atrage atentia opiniei publice din tarile civilizate asupra nedreptatilor, ilegalitatilor si abuzurilor pe care actualul sistem de justitie din Romania le face! Nu ma voi opri pana la momentul in care cei care sunt cu adevarat vinovati si corupti si care isi bat joc de vietile oamenilor nevinovati vor plati!!!In aceste conditii, prioritatea principala a vietii mele a devenit rezolvarea acestei probleme si demonstrarea abuzurilor si nedreptatilor, cu absolut orice pret!!!”, a mai transmis omul de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel