Dragoș Pătraru: A fost picătura care a umplut din nou un pahar. Plecăm

Dragoș Pătraru s-a hotărât: nu va mai face emisiunea "Starea Nației" la TVR și asta pentru că emisiunea sa a fost mutată la 23.05, după programele electorale, fără să fie consultat. "A fost picătura care a umplut din nou un pahar care a mai dat de câteva ori pe-afară", a declarat Pătraru pentru paginademedia.ro.

"Am fost anunțat prin SMS, joi seară. Ce să fac eu de joi până sâmbătă, când a fost prima ediție de la 23.05?", a declarat realizatorul "Starea Nației", precizând și că mutarea emisiunii la acea ora 23.05 a avut efecte dezastruoase în audiența emisiunii.

"Îmi venea să mă dau cu capul de pereți dimineață, când am văzut. Când văd că facem sub 2 sunt la un pas de icter mecanic", a mărturisit Dragoș Pătraru. 

Citește și: Ce SMS a primit Dragoș Pătraru de la TVR

În plus, Pătraru se declară convins că TVR nu a negociat defel cu partidele pentru emisiunile electorale: "TVR și-a dat jos chiloții, nu a negociat. Probabil i-a întrebat pe politicieni: când vreți? Iar ei au spus că între 21.00 și 23.00, că și ăștia sunt la fel ca angajații TVR: cred că televiziunea asta e a lor."

"Cât despre noi, am decis deja, după cum am spus. Plecăm. Decizia mea este luată", a mai spus Dragoș Pătraru, subliniind faptul că nu e vorba nici de bani, nici de oamenii cu care a lucrat, mulți dintre ei profesioniști, ci de un sistem care trebuie resetat: "Nu poți schimba la TVR lucrurile din mers. Rezistența la schimbare a grupului de aici, care crede că asta e fabrica angajaților, nu a românilor, e prea mare. Mult prea mare. Și-atunci, mai bine plecăm noi."

De cealaltă parte, Cristian Zgabercea, producător general al TVR, spune că ora 23.00 era cea mai bună soluție pentru emisiunea lui Pătraru în perioada electorală.

Ulterior, Dragoș Pătraru a transmis și un mesaj pe pagina sa de socializare, reluând o parte din declarațiile date de Cristian Zgabercea pentru sursa citată.

"Din ciclul: Nu e vina noastră că nu facem audiență.

Zgabercea: O dată la câțiva ani, Televiziunea Publică trebuie să acopere campania electorală. În acest moment, este evenimentul cu cel mai mare interes.

Obae: Dar nu se vede în audiențe.

Zgabercea: Nu se vede, dar nu e vina noastră. Alegerile sunt prioritatea nr 1.

Meserie, te halesc!", a scris Dragoș Pătraru pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel