EXCLUSIV  Dragoş Anastasiu, telefon de la "The Big Boss": Unde credeţi că-şi face concediul?

Dragoş Anastasiu a dezvăluit că a primit un telefon de la cel pe care-l numeşte "The Big Boss". 

Dragoș Anastasiu, președintele Coaliției pentru Dezvoltarea României și CEO Eurolines, a dezvăluit că a primit, zilele trecute, un telefon de la unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Germania. 

"Zilele trecute m-a sunat ‚The Big Boss’, un om care gestionează şase miliarde de euro, din grupul Rewe – care gestionează 60 de miliarde, este al patrulea cel mai mare angajator din Germania. Unde crezi că-şi face concediul? La Green Village. Top Europe. De ce? Pentru că am vorbit despre asta şi nu doar la Green Village, oriunde în România sunt atâtea locuri frumoase.

Şi aici e o chestiune care-mi stă pe suflet: mă doare faptul că paradigma în care trăim este că turismul românesc e prost şi scump, iar patronii sunt nişte îmbuibaţi care-şi plătesc prost angajaţii, că de aia nu păstrăm angajaţii, de aia pleacă în străinătate. (...) Noi suntem în aceeaşi situaţie ca antreprenoriatul românesc. Acum 10 ani se vorbea despre patroni ca fiind hoţi, mână în mână cu politicienii... că dacă în America sau în Germania politicianul şi antreprenorul sunt mândria străzii, în România sunt: ‚vino să vezi ce vilă şi-a făcut ăsta pe banii mei’, că nu puteai fi antreprenor de succes fără să furi... Şi în aceeaşi situaţie suntem acum cu turismul românesc despre care se spune că e prost şi scump, pentru că există o bază reală, cumva, în spate. Eu nu spun că nu există un trecut mai puţin glorios al turismului românesc şi nu spun că astăzi totul e perfect.

Şi noi, la RePatriot Turism spunem Diasporei: oameni buni, România nu e perfectă, România e aşa cum e, dar ştiţi ceva, realitatea e mult mai bună decât imaginea. Veniţi să o trăiţi, nu peste tot, dar haideţi că vă spunem noi unde. În Delta Dunării, în Transilvania, în Bucovina, în Maramureş, ele sunt absolut senzaţionale. Acum tot turismul românesc e confundat cu litoralul care nu este foarte performant. Mie mi se rupe sufletul de el. Sau muntele de tip schi unde România e comparată cu Austria, iar litoralul e comparat cu Grecia sau cu Turcia", a explicat la DC News, la emisiunea "Interviuri care Inspiră", realizată de Claudia Ţapardel, omul de afaceri Dragoş Anastasiu.   

Cum ajungi la Green Village Resort

Situat într-o zonă pitorească a Deltei Dunării, la mai puţin de 2 km de Marea Neagră, Green Village Resort oferă o piscină în aer liber, o cadă cu hidromasaj în aer liber şi acces gratuit la o saună. În unele zone publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

După ce ai ieșit din Murighiol, pe drumul principal, virezi la stânga la prima intersecție, în dreptul troiței. E ușor, vei vedea panoul direcțional. Apoi, înainte de parcarea Cormoran, virezi dreapta în dreptul următorului panou direcțional și continui pe acest drum până la Pontonul Star 2000.

Chiar la intrarea în parcare vei gasi un banner inscripționat cu Green Village Resort.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel