Dragomir, despre Tapalagă: Îi apare numele în dosarul Black Cube

Daniel Dragomir, locotenent colonel (r) SRI, susţine că jurnalistul Dan Tăpălagă, editor coordonator la HotNews.ro, apare în dosarul Black Cube de la DIICOT, în care se cercetează presupusa spionare a şefei DNA.

"Disperarea domnului Tapalaga

Am citit cu interes editorialul de azi al domnului Tapalaga.
Cateva concluzii:

1. Nu prea mai are informatii. Ori s-au terminat resursele operative ori s-au terminat resursele financiare. Tertium non datur.

2. Din redarea sa dezlanata vedem ca totul este o mare conspiratie. Doamna Kovesi e pura, inatacabila, perfecta si omniscienta. Nu a gresit cu nimic, nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase.

3. Fiind pomenit si numele meu in aceasta mare conspiratie planetara anti-Kovesi, ii reamintesc ca nu am nevoie de lobby: eu spun ce cred si cred ce spun, am transmis si publicat in presa internationala sub numele meu opinii asumate, deschis si transparent. Poate domnul Tapalaga l-ar intreba mai bine pe Coldea cine a platit firmele de lobby si PR ale doamnei Kovesi in ultimii ani.

[citeste si]

4. Inteleg ca numele meu apare in nu stiu ce context. Dar numele tau domnule Tapalaga de ce apare la DIICOT in dosarul BlackCube? Apare ca denuntator, ca martor, ca informator? Oare are vreo legatura cu un document sustras de Turturica din casa lui Dan Adamescu (oferta Black Cube prezentata ce coincidenta chiar de Hotnews)?", a scris Daniel Dragomir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel