Urmărește emisiunea live


Dragoș Pătraru: Mă gândesc să acționez în justiție

”Un caz tipic de încercare de intimidare”, astfel a calificat jurnalistul Dragoș Pătraru, într-o intervenție telefonică pentru la B1 TV, faptul că senatoarea Cristiana Anghel a depus la Senat o hârtie prin care solicită declaraţia de avere a acestuia. Anghel s-a supărat pe jurnalist după ce el a arătat în emisiunea sa că senatoarea a fost plătită de Antena 3 înainte să devină parlamentar. 


”Mi se pare un derapaj al doamnei Cristiana Anghel. Dânsa s-a supărat foarte tare și a cerut ieri în Senat declarația mea de avere și declarația mea de interese. Din păcate pentru domna, nu completez așa ceva. Am vorbit și cu cei de la Agenția de Monitorizarea Presei, este un caz tipic de încercare de intimidare, numai că a greșit ținta, nu s-a adresat unde trebuie. După 20 de ani de presă cred că am amenințări cu moartea mai multe decât zile de greva foamei i-a plătit domnul Voiculescu doamnei Anghel. Cu asta nu m-a nimerit. Și e ca un bumerang care i se întoarce direct în figură doamnei Anghel”, a declarat Dragoș Pătraru. 

Acesta a anunțat că ia în calcul ideea de a o acționa în instanță pe senatoare. 

”Mă gândesc foarte serios inclusiv la o acțiune în justiție pentru că un astfel de derapaj nu poate să rămână nepedepsit. Se vor mai gândi și alți inteligenți din Parlament să acționeze așa împotriva altor jurnaliști, poate unii debutanți, care se tem și care ar putea să își îndulcească stilul, scrierile și vorbele la adresa unor parlamentari”, a spus Pătraru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel