Dragoș Pătraru, întrebare controversată pentru Ponta și Iohannis

În emisiunea “Starea nației”, de la TVR 1, Dragoș Pătraru a vorbit despre dezbaterea electorală care ar trebui să aibă loc între Victor Ponta și Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Chirieac îl face de râs pe Săftoiu, cu ușa de la frigider

"Deja problema nu mai este dacă să fie sau nu dezbatere, ci unde să fie. Simplu! La Televiziunea Română pentru că de-aia plătește românul abonamentul. Orice candidat care refuză participarea la o dezbatere la TVR... este clar că trebuie să fie lăsat acasă! Nu vrei dezbatere la postul public de televiziune? Atunci stai acasă de tot, cocoșel! Televiziunea publică – asta pe care o plătiți voi, așa cum este ea bună... rea – a lansat către cei doi candidați invitația de a participa la o dezbatere electorală. Nu a fost primit niciun răspuns", a zis Dragoș Pătraru la TVR 1.

"Am o întrebare cât se poate de serioasă, nu pentru consilieri și staffuri de campanie, ci pentru candidați: Domnule Victor Ponta, domnule Klaus Iohannis, sunteți cumva nesimțiți? Adică televiziunea publică vă invită pe banii cetățenilor la o dezbatere din care se aflăm și no ice vreți să faceți cu țara asta în următorii ani, iar voi vă faceți că plouă? Pe bune? Chiar atât de aroganți sunteți față de oamenii pe care îi chemați la vot?", a adăugat Dragoș Pătraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel