Dragoș Pătraru, către Cătălin Striblea: Gândește-te la asta!

Luni seară, în emisiunea "Ultimul cuvânt", de la B1 TV, Cătălin Striblea l-a avut invitat pe Robert Turcescu. Dragoș Pătraru s-a numărat printre cei care i-au transmis realizatorului TV că nu este "normal" să îl cheme pe jurnalistul de la Nașul TV în emisiunea sa.

"Securiciul ăsta de Turcescu n-are nicio limită! Striblea, te obligă ăștia de la B1 să-l chemi în emisiune sau ți se pare un personaj pe care un jurnalist onest, așa cum ești tu, e dator să-l asculte, pentru că are multe de spus? Pe bune, nu simți rușine, când stai la masă cu omul ăsta? Îl mai chemi să dea lecții la televizor?

Gândește-te la asta, Cătăline, când mai vorbești despre normalitate. Pentru că Turcescu la tv nu ține de normalitate!", a scris Dragoș Pătraru pe Facebook.

Acest subiect a fost comentat de Cătălin Striblea în emisiunea sa.

"Pe mine mă înjură foarte multă lume, în acest moment, pentru că este Robert Turcescu la mine în emisiune. Dacă el este aici este pentru că și eu am vrut ca Robert Turcescu să fie aici. Multă lume îmi scrie că nu este normal să îl chem în emisiune pe Robert Turcescu. El va mai veni la mine în emisiune", a zis Cătălin Striblea în timpul emisiunii la care îl avea invitat pe Robert Turcescu.

VEZI ȘI: Robert Turcescu-Dragoș Pătraru, replici dure. "Du-te și caută-l pe Dumnezeu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel