Dragoș Pătraru, anunț privind "Starea nației", emisiune difuzată la TVR 1

După o perioadă de două săptămâni, în care s-au difuzat retrospective ale anului 2015, emisiunea "Starea naţiei" revine cu ediţii zilnice la TVR 1 de luni, 11 ianuarie, scrie paginademedia.ro.

Dragoș Pătraru, realizatorul "Starea nației", a explicat ce vor vedea telespectatorii în acest nou an în emisiunea sa care se difuzează de luni până joi, de la ora 22.30, la TVR 1, iar sâmbăta, de la 22.50, o ediţie cu cele mai bune momente ale săptămânii.

„Avem multe surprize pentru telespectatori la Starea naţiei, unde vom taxa în continuare toate derapajele, indiferent de zona din care provin ele: politică, administraţie, media, biserică şi aşa mai departe. Am încheiat anul cu o audienţă în creştere, ultimele două luni au fost peste media din anul anterior, iar asta ne confirmă că din ce în ce mai mulţi români - şi, lucru îmbucurător pentru noi, mulţi tineri - iau în calcul televiziunea publică atunci când îşi aleg programul pe care vor să-l urmărească seara.", a declarat Dragoș Pătraru.

De altfel, pe 8 ianuarie, realizatorul "Starea nației" anunța pe pagina sa de socializare: "De luni, revenim în forță!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel