Dragoș Boța, mașină incendiată. Grapini, reacție explozivă: Inadmisibil!

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a reacționat după ce jurnalistului Dragoș Boța i-a fost incendiată mașina în Timișoara.

„Nu sunt în țară, dar această știre incredibilă mă determină să cer autorităților locale să investigheze cazul, în regim de urgență! Atacul de la Timișoara, într-un astfel de mod, asupra unui jurnalist, este INADMISIBIL! Într-o țară europeană, într-un oraș care va fi capitală culturală europeană, în Timișoara noastră pașnică și înțeleaptă, nu credeam vreodată să se poată întâmpla astfel de fapte reprobabile!

Aici, ne-am câștigat cu toții libertatea, de atunci cuvântul neîngrădit al presei este sfânt! Consider că declarația primarului este total neadecvată, în contradicție cu atribuțiile unui edil, ale unei persoane publice. Indiferent de conflictele personale, primarul Timișoarei n-are voie să coboare într-un astfel de limbaj, într-un moment atât de critic pentru opinia publică locală și națională!", a transmis europarlamentarul PPU Maria Grapini.

Amintim că poliţia Timiş a deschis un dosar penal in rem, pentru distrugere din culpă, după ce autoturismul jurnalistului Dragoș Boța a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa blocului din Timişoara în care locuieşte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel