Dragnea despre Iohannis: S-a făcut de râs. S-a umplut de ridicol

Dragnea
Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că Iohannis s-a făcut de râs și s-a umplut de ridicol când a contestat la CCR plecarea Vioricăi Dăncilă în concediu.

Dragnea a declarat că Iohannis a atins apogeul cu discursul de sâmbătă de la congresul PNL. "Asta e prima constatare a mea. S-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR a concediului premierului. Ieri a fost apogeul de până acum, al ridicolului pentru Iohannis. O serie întreaga de minciuni, inabilitati, a facut și dezacorduri", a declarat Dragnea. El a adăugat că, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la Cotroceni cu reprezentanţii PNL, Iohannis le-a spus acestora că îi va convinge pe cei de la ALDE să iasă din coaliţie. Pe de altă partea, Dragnea s-a declarat convins că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu ar distruge o carieră politică 'caracterizată de seriozitate' de dragul lui Klaus Iohannis.

'El are o foarte mare problemă pentru că, în primul rând, el nu mai are bază electorală, şi-a construit baza electorală pe minciună şi pe o gogoaşă mediatică umflată de statul paralel, cu lupta împotriva corupţiei şi protejarea justiţiei, în condiţiile în care a călcat în picioare justiţia, Curtea Constituţională, deciziile Curţii Constituţionale, şi a sprijinit cu 30 şi ceva de zile peste ultima clipă constituţională revocarea doamnei Kovesi de la DNA.

E agitat că vede că se mişcă Cioloş - un alt mare candidat la prezidenţiale - şi singurul partid care a mai rămas posibil să îl susţină - pentru că şi acolo sunt frământări interne foarte mari - a rămas PNL. I-a chemat la Cotroceni - sunt oameni din interior care ne-au spus ce s-a discutat acolo, au ieşit pe surse multe informaţii - printre altele a spus că din acel moment el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalţi. A dat sarcini la fiecare, printre altele să se ocupe de anumite partide pe care să le atragă către ei şi a spus: 'Mie lăsaţi-mi ALDE, că mă ocup eu personal de ALDE să îi rupem din coaliţie, a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel