Dragnea, TRANȘANT: "Nu vorbim despre PREȘEDINTE". Apel pentru PSD

Vicepremierul Liviu Dragnea a condamnat discuțiile din PSD despre alegerea președintelui. 

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă le-a cerut social-democraților să îl sprijine pentru a obține președinția PSD. El a fost revoltat de întrebare și a răspuns tranșant: "Nu, pentru că noi avem la ora asta şi preşedinte la partid şi prim-minsitru”, potrivit Mediafax. Liviu Dragnea a subliniat că descurajează orice discuţie internă în partid despre cine va fi preşedintele partidului după prezidenţiale.

"S-a întâmplat aşa în 2004, s-a întâmplat aşa în 2009 şi, în loc să fie tot partidul şi toate organizaţiile conectate la campania prezidenţială cu orice membru de partid şi cu toată determinarea, începuseră să se gândească ce se întâmplă după. Deocamdată mai avem până la alegerile prezidenţiale. După ce se termină prezidenţialele şi vom fi în situaţia în care să alegem un preşedinte la partid, este timp suficient, pentru că nu se pune preşedinte la partid în noaptea aia", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a făcut un apel: "Rugămintea mea şi apelul meu la toată lumea este să nu se mai facă discuţii despre cine va fi preşedintele partidului după. Hai să câştigăm prezidenţialele şi este timp suficient". 

VEZI și: Culisele interviului Victor Ciutacu-Victor Ponta. "Este primul și ultimul" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel