Dragnea, tentativă de asasinat. Harnagea: Dacă cei patru ar fi găsit...

Rodica Mitu / 22 aug 2018 / 22:37 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea, tentativă de asasinat. Harnagea: Dacă cei patru ar fi găsit...
Descriere foto: Dragnea, tentativă de asasinat. Harnagea: Dacă cei patru ar fi găsit...

Liviu Dragnea a declarat marţi că, anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare. Fostul şef al SIE Cătălin Harnagea, privind acest subiect, a făcut declarații, miercuri seară, la Antena 3.

„Serviciul Român de Informații trebuie să prevină, să contracareze acțiuni care constituie amenințări la siguranța națională. Eu zic că al treilea om în stat, dacă e hărțuit, dacă e blocat cu mașinile, dacă e urmărit, totuși, pe undeva, ar trebui să considerăm că face parte din gama, grupul de persoane care înseamnă siguranța națională. (...) SRI, nici măcar în comunicatul de astăzi, în care putea măcar să spună că dânșii nu au informații cu privire la ce spune domnul Dragnea", a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, miercuri seară, Harnagea.

„Hai să luăm faptul că cei patru ar fi intrat în mașină și ar fi găsit tot felul de documente strict secrete. La nivelul trei din stat are informații. E beneficiar de documente, note, politici. Să nu iei, totuși, act de această declarație și să o dai... mie mi s-a părut că la mișto", a mai zis acesta.

 

Vezi și: Liviu Dragnea, tentativă asasinat. Reacția SRITe-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24