Dragnea, TĂCERE ABSOLUTĂ după audierea la DNA. Zeci de susținători din PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat la sediul DNA. 

Liviu Dragnea a ieșit din sediul DNA după aproximativ 40 de minute. Președintele PSD nu a făcut nicio declarația în fața jurnaliștilor. 

UPDATE: Președintele PSD a ajuns la DNA. El nu a dat nicio declarație. 

Liderul PSD este susținut de colegii săi. Marian Neacșu, secretar general al PSD, se află în fața DNA alături de aproximativ 20 de persoane. În urmă cu puțin timp a ajuns la DNA și vicepremierul Paul Stănescu. Și Claudiu Manda a ajuns la sediul DNA. El a spus că ”era de așteptat” să se întâmple acest lucru cu Liviu Dragnea, precizând că la Comisia parlamentară de control al SRI ”auzim tot felul de lucruri”. 

”Am venit să-l susțin pe președintele Dragnea. Mi se pare corect ca atunci când un coleg trece printr-un moment greu să-l susținem, mi s-a părut normal să venim să-i adresăm un mesaj de susținere. Nu știu ce calitate are.” a spus Marian Neacșu la DNA. El a adăugat că e o manifestare pașnică.

Mai mult, a precizat că nu vor să se mai întâmple ce s-a întâmplat la ÎCCJ. Toate informațiile transmise încă de duminică seară mergeau către această direcție. Liderii PSD știau, pentru că totul a fost public pe Facebook, că președintele PSD urma să fie întâmpinat de contestatari la DNA. 

[citeste si]

Jurnalistul Mălin Bot, cel care a făcut un adevărat scandal la ÎCCJ, scrisese pe Facebook de duminică seară că va merge și la DNA. Și el se află în această dimineață în fața DNA, alături de alți contestatari. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel