Dragnea - Dăncilă, audiați. Butunoi, declarația serii

Daniel Butunoi, șeful comisiei de anchetă a directorului SPP, întrebat despre audierea lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă, a făcut declarația serii.

Acesta a anunţat că s-a luat decizia de a fi audiaţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi foşti şefi de stat şi foşti prim-miniştri.

„Chiar pe finalul acestei ședințe, am votat - și rezultatul a fost cu unanimitate - o serie de nume ce se propun a fi chemate la audieri. Într-adevăr, pe această listă se află și domnul Liviu Dragnea și doamna premier Viorica Dăncilă și chiar foști președinți, Traian Băsescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, foști premieri, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose", a declarat Butunoi, marți seară.

„Rămâne să stabilească Comitetul de conducere a Comisiei, în funcție de disponibilitatea persoanelor propuse a fi invitate”, a mai spus acesta.

Senatorul PSD Daniel Butunoi a mai declarat marţi, după audierea de aproximativ două ore a adjunctului directorului SPP, Daniel-Ion Bălaşa, că acesta „a convins comisia că SPP are în componenţa lui cadre extrem de bine pregătite”. „Astăzi am audiat un specialist care ne-a explicat ce înseamnă munca dumnealui şi dacă se pot cumva întâmpla incidente de cele pe care le suspicionează Parlamentul prin acea hotărâre de înfiinţare a comisiei. După afirmaţiile ferme ale dânsului, după părerea dânsului, aceste lucruri nu se pot întâmpla. Rămâne ca pe parcursul desfăşurării următoarelor şedinţe să ne convingem dacă este aşa sau nu”, a declarat Butunoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel