Dragnea sentință. Toni Neacșu, primele declarații

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Toni Neacșu a discutat despre situația lui Liviu Dragnea și sentința care urmează să fie dată, la termenul care va avea loc astăzi, la ora 11:00.

"Eu cred că este normal să se aștepte o soluție de la Curtea Constituţională pentru a avea toate datele problemei (...) Cele două decizii date de Înalta Curte fac obiectul verificărilor care se fac în acest moment la CCR, deşi prin acele două decizii s-ar fi creat acest conflict", a declarat Toni Neacșu.

Mai mulți protestatari, dar și susținători PSD s-au adunat în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, loc în care va ajunge Liviu Dragnea având în vedere că astăzi este ultimul termen în procesul "Dosarul Bombonica", în care președintele PSD a fost condamnat, pe fond, la 3 ani și șase luni cu executare, în urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare din dosarul "Referendumul".

Decizia instanței din 21 iunie 2018


"Liviu Dragnea, achitat pentru fals intelectual, 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu, anulează suspendarea condiționată de 2 ani din dosarul "Referendumul", contopește pedepsele." a fost decizia instanței din 21 iunie 2018, ce putea fi contestată la Completul de cinci judecători de la ÎCCJ. Procurorii cereau 7 ani de închisoare pentru liderul PSD, pe care-l acuză că pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman a aranjat să fie angajate la Protecţia Socială două membre PSD, care nu ar fi trecut niciodată pe la acel serviciu. Liviu Dragnea nu a recunoscut și astăzi este ultima luptă în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel