Dragnea, sechestru DNA: Cei care sunt împotriva mea se ascund

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marţi că aceia care sunt împotriva sa se ascund în spatele unor instituţii şi 'crucifică oameni'.

El a mai afirmat că a fost făcut ţintă de aceştia, de această dată urmărindu-se "blocarea Legilor Justiţiei". El s-a referit astfel la o informaţie care citează surse judiciare conform cărora suspecţii din dosarul 'Tel Drum' sunt aşteptaţi marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a lua la cunoştinţă sechestrul impus de anchetatori în acest caz.

"Îl văd foarte interesant (sechestrul DNA - n.r.), în sensul că, sigur, noi încă mai credeam şi unii mai credem că putem deveni o ţară normală în care nu afli din presă lucrurile astea - informaţii date pe surse, nu, pe canale neoficiale şi nelegale. Am fost făcut ţap ispăşitor la referendumul din 2012 pentru că trebuia - nu? - să se păstreze cinstea obrazului cuiva la cele două milioane de voturi fraudate, după ce au votat 7,4 milioane de români şi au votat degeaba, s-a ajuns la a fi condamnat pentru că s-au trimis nişte sms-uri de la partid şi, de fapt, oamenii au venit la vot, am fost făcut ţintă de câte ori PSD-ul a vrut să facă ceva important pentru România. Acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca Legile Justiţiei şi de către cine? De către oamenii care se ascund. Eu sunt preşedintele Camerei, dar sunt doar un om. Sunt preşedintele PSD, sunt tot doar un om, dar totuşi sunt un om cu faţă, cu vorbe, adică sunt la vedere, cei care sunt împotriva mea se ascund în spatele unor instituţii şi crucifică oameni, dar, aşa cum am convenit la CExN, am spus colegilor mei să facă abstracţie de toate aceste lucruri împotriva mea şi să-şi urmeze drumul aşa cum am stabilit în campania electorală pe lângă măsurile economice şi măsurile pentru a face dreptate în ţară", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă va merge marţi la DNA, el a confirmat:

"O să merg ca să iau în primire sechestrul. Urmează probabil şi sechestrul pe viaţă. (...) Nu am cu ce să fiu şantajat, dar despre subiectele astea o să avem timp să vorbim. (...) Aflaţi de la DNA, pentru că vă dă toate informaţiile", a adăugat liderul PSD.

Suspecţii din dosarul 'Tel Drum' sunt aşteptaţi marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a lua la cunoştinţă sechestrul impus de anchetatori în acest caz, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Pe 13 noiembrie, DNA anunţa că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. În dosar mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel