Dragnea, scrisoare către Trump. Avocata Flavia Teodosiu neagă informația: Mi se pare o bătaie de joc!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a reacționat cu privire la scrisoarea pe care Liviu Dragnea i-ar fi trimis-o lui Donald Trump. 

Realitatea PLUS a prezentat, miercuri, o scrisoare pe care fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi trimis-o lui Donald Trump. Dragnea l-ar fi invitat pe Trump în România, în 2017, când era președinte al PSD, partid aflat la guvernare, și președinte al Camerei Deputaților.

'Am convingerea că prezența dumneavoastră la București va extazia populația. Ne așteptăm să participe mai mult de 150.000 de oameni.', i-ar fi transmis, printre altele, Liviu Dragnea lui Donald Trump.

Fostul lider PSD ar fi dorit ca fostul președinte al SUA să țină un discurs în fața clădirii Parlamentului.

Scrisoarea ar apărea în cel mai nou dosar trimis în judecată de DNA. 

Flavia Teodosiu spune că scrisoarea nu a fost scrisă de Dragnea

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat la Realitatea Plus că 'mi se pare o bătaie de joc. Presa are acest rechizitoriu, noi nu. Nici domnul Dragnea nu l-a primit, nici avocații. Această scrisoare nu ne-a fost pusă la dispoziție de către Parchet, ceea ce este extrem de grav. Nu este normal să se distrugă numele și reputația unui om în asemenea mod.'

În continuare, ea a negat existența documentului: 'Această scrisoare nu există. Domnul Dragnea nu există. Dacă este un fals, iar doamna Arcanu (n.red. Ionela Arcanu, jurnalistă Realitatea Plus) are un fals, va suporta rigorile legii, ca și cei care nu ne-au pus la dispoziție aceste documente.Doamna Arcanu vorbește dintr-un rechizitoriu pe care noi nu-l avem. (...)', a afirmat Flavia Teodosiu.

'Vă rog să-mi puneți la dispoziție acest document, în interval de oră, altfel vă dau în judecată', i-a spus Flavia Teodosiu Ionelei Arcanu, în direct.

Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA în dosarul vizitei în SUA la instalarea lui Donald Trump

Luni, 17 mai, DNA a anunțat trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea pentru trafic de influenţă, în dosarul deschis pentru vizita făcută în SUA la învestirea lui Donald Trump în ianuarie 2017.

Procurorii DNA îl acuză pe Liviu Dragnea de două fapte de trafic de influență și de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Alături de Dragnea a fost trimis în judecată și Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn - rechemat în țară în ianuarie 2021 -, consilier la acea vreme al fostului deputat PSD, Florin Iordache.

Dragnea ar fi primit în perioada ianuarie 2017 - mai 2017, de la un om de afaceri, foloase necuvenite pentru el și pentru PSD în scopul participării la învestirea lui Donald Trump ca președinte al SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel