Dragnea: Să PLĂTEASCĂ! I-au pus să se facă PREȘ

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Aflat într-un tur prin organizațiile PSD din țară, Liviu Dragnea a declarat la Slobozia că ”cei care au corupt justiția, să plătească.” 

Prețedintele PSD, Liviu Dragnea s-a arătat indignat de modul în care a fost guvernată România, până la începutul anului 2017, și spune că a funcționat ”legea tăcerii”.

”Până ca noi să preluăm guvernarea în ianuarie 2017, în România practic, putem spune că a funcționat legea tăcerii. Foarte puțin oameni, și aici îi cuprind pe acei jurnaliști din România care au avut mereu curajul să spună adevărul. Cu toate riscurile la care s-au expus. Cu șefi de trusturi de presă băgați în pușcărie pentru ca trusturile lor de presă să se facă preș la noua securitate. În rest să nu se vorbească. Să nu se vorbească despre adevărurile economice, despre austeritate, despre locul nostru real în Europa, despre ceea ce ar merita românii cu adevărat, despre protocoalele secrete din justiție, despre pervertirea actului politic, despre măsluiri de alegeri în sufragerii, despre sărăcia în care erau impuși și ținuți românii, fără voia lor, ca să nu vorbească și ca să nu creadă că au dreptul să trăiască mai bine. Asta a funcționat, legea tăcerii”,  a declarat Liviu Dragnea, în cadrul unei conferițe de presă la Slobozia. 

Protocoalele secrete ale SRI

”PSD-ul a început să vorbească pentru că primul pas spre eliberare este de a vorbi. Am remarcat pe cineva cu un panou pe care scria ”vrem justiție nu corupție”, da și eu vreau, și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze acest sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret și anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu DNA, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție din România. (...) 

Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi de la partid. Liste cu colegi care să fie executați. Liste făcute de capii SRI-ului. Le-am transmis de la Reșița și de la Târgu Jiu să-i țină curelele de cât o să vorbesc eu în această campanie și în acest an. Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă și indiferent cine îi susține, de aici sau de afară”, a mai spus Liviu Dragnea. 


Vezi și: 

Accident la ieșirea din București. Patru autoturisme implicate

Percheziții la Constanța. Contrabandă cu țigări. Prejudiciul este uriaș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel