DRAGNEA, predare. A plecat, de acasă, de la el, o mașină cu geamuri fumurii. Update

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare şi trebuie să se predea, astăzi, în vederea încarcerării.

UPDATE 2: Liviu Dragnea se află în cea de-a doua maşină care a plecat de la locuinţa sa din Bucureşti, anunţă România TV care a prezentat şi imaginile care îl arată pe şeful PSD pe canapeaua din spate a maşinii. În imagini se vede că Liviu Dragnea este îmbrăcat lejer şi are cartea de identitate în buzunarul cămăşii.

UPDATE: O a doua maşină a plecat din parcarea subterană a blocului în care locuieşte Liviu Dragnea, anunţă România TV. Reporterii care au rămas la faţa locului spun că în această maşină s-ar afla, de fapt, preşedintele PSD. Potrivit sursei citate, maşina aparţine poliţiei.

Ştirea iniţială: O maşină care, potrivit unor surse, i-ar aparţine lui Liviu Dragnea a plecat de la locuinţa din Bucureşti a şefului PSD. La ieşirea din garajul subteran al imobilului, mai multe persoane au strigat "la puşcărie!". Presa a plecat pe urmele maşinii. Chiar dacă maşina are geamuri fumurii, reporterul România TV aflat la faţa locului a declarat că în spate se afla o persoană care părea să fie Liviu Dragnea, iar la volanul maşinii se află şoferul liderului PSD. Mașina cu geamuri fumurii, în care se presupune că se află Liviu Dragnea, a făcut de două ori ocolul centrului, apoi a mers spre Casa Poporului și a revenit.

Cu puţin timp înainte, din clădire a ieşit şi avocata lui Liviu Dragnea. Aceasta a declarat că e o decizie politică. Întrebată cum a primit decizia Liviu Dragnea, avocata sa a zis: ”Dumneavoastră cum ați fi primit-o?” De asemenea, la întrebarea ”este pregătit să ajungă în spatele gratiilor?”, avocata spus: ”Dumneavoastră ați fi?”

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond. 

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în fapte de corupţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel