Dragnea, Patriot, "Hai să fim serioşi!"

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, susţine că nu vor fi probleme la achiziţia rachetelor Patriot de către România.

Liviu Dragnea a dat asigurări că legea de achiziție a primului sistem de rachete Patriot va fi adoptată luni de Senat, iar marți va ajunge la Camera Deputaților, relatează B1Tv. Precizarea a venit în contextul în care USR a acuzat PSD că blochează în Parlament achiziția rachetelor, periclitând astfel parteneriatul strategic cu Statele Unite.

USR a susținut că la ședința Comisiei de Apărare din Senat de miercuri nu a venit nici măcar unul dintre senatorii PSD sau ALDE, așa că nu a fost cvorum pentru dezbaterea proiectului.

"Am aflat, în seara asta am dezlegat marea enigmă, am văzut că s-a prezentat scenariul că eu și domnul Tăriceanu am blocat Patriotul. Cea mai mare parte dintre senatorii din Comisia de apărare chiar în acea perioadă au fost la o activitate la invitația unui șef de instituție importantă din România. Luni va fi comisia în Senat, luni după-amiază în plen se va adopta, marți ajunge la Cameră. Nu sunt probleme cu asta. O să discut eu mâine cu ei să-i rog ca săptămâna viitoare să nu mai aibă așa activitate, să meargă la treabă", a declarat Liviu Dragnea, pentru sursa citată.

Întrebat dacă achiziția rachetelor Patriot este în pericol, liderul PSD a replicat: "Hai să fim serioși...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel