Dragnea, nuntă. Planurile protestatarilor: Am fost ieri în recunoaștere

Protestatarii care se pregătesc să se ducă la nunta fiului președintelui PSD vorbesc despre cum ar trebui să fie pedepsiți nuntașii.

Protestatarii au creat pe Facebook trei evenimente prin care îndeamnă oamenii să vină la nunta fiului președintelui PSD Liviu Dragnea pentru a scanda împotriva partidului aflat la guvernare și a invitaților social-democrați. Inițiativele au strâns sute de comentarii, iar unele dintre ele vorbesc de crearea unor scenarii prin care să se pătrundă în biserică în timpul ceremoniei religioase. 

"Ar merita sa intre cineva in biserica imbracat la costum sau in preot si sa pulverizeze in liniste 2-3 sprayuri lacrimogene. Sa vada si ei cum e", "putem sa lasam mirele in pace si sa ne concentram pe socru'mare. acu nah, o sa fie victime colaterale, dar sunt obisnuiti""Am fost ieri in recunoastere, am localizat obiectivul" sunt câteva dintre mesajele transmise de diverse persoane la unul dintre evenimentele de pe rețeaua de socializare.

Dragnea, reacție: Cum să amân nunta copilului meu?

Întrebat dacă amână nunta fiului său din cauza acestor evenimente create pe Facebook, Liviu Dragnea a răspuns: ”Cum să amân nunta copilului meu? Cum să pun această problemă? Nici vorbă. Vedeți unde vrea să ducă Iohannis această țară? Așa vrea să conducă România și după 2019 încolo".

Citește și Protestatari la nunta lui Dragnea. „Unde vrea să ducă Iohannis această țară?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel