Protestatari la nunta lui Dragnea. „Unde vrea să ducă Iohannis această țară?”

Dragnea
Dragnea

Contestatari ai PSD anunță că vor merge la nunta fiului lui Liviu Dragnea, care va avea loc pe 26 august în București, pentru a protesta. Liviu Dragnea a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

”Cum să amân nunta copilului meu? Cum să pun această problemă? Nici vorbă. Vedeți unde vrea să ducă Iohannis această țară? Așa vrea să conducă România și după 2019 încolo. Am stat 10 ani cu Băsescu, trebuie să stăm cu blestemul încă 10. Vedeți ce discutăm? Cum să mă gândesc la așa ceva? Nici vorbă!", a zis liderul PSD.

Proteste la poarta lui Iohannis

Liviu Dragnea a mai declarat marţi că este foarte posibil ca PSD să înceapă „protestele la poarta" preşedintelui Klaus Iohannis, deoarece „există o fierbere foarte mare" în partid. „Există o fierbere foarte mare în partid - asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege - că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi - proteste cum am mai făcut. (...) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel