EXCLUSIV  Dragnea nu a fost lăsat să voteze. Flavia Teodosiu, explicații: O doamnă care nu şi-a declinat identitatea i-a transmis acest lucru

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a anunţat că a făcut plângere penală după ce fostul lider al PSD nu a fost lăsat să voteze în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. 

"Vă confirm, am depus plângere penală la Biroul Electoral Central și la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5. Cei din penitenciar şi-au făcut treaba, i-au oferit clientului meu toată documentaţia pentru a cere urna mobilă şi înainte de primul tur. Dar atunci o doamnă care nu şi-a declinat identitatea i-a transmis că nu are drept de vot. Înainte de turul II, a făcut încă o cerere, a cerut reglementarea situaţiei, a mers cu sentinţele şi a arătat că nu îi este interzis dreptul de vot. Cu toate astea, i s-a transmis de către Elvis Munteanu că în tabletele de la STS figurează ca neavând drept de vot. Nu e posibil să îţi baţi joc de un om aşa! Nu are dreptul interzis şi cineva i-l ridică aşa, pentru că vrea? 

Am făcut plângere penală, pentru că a fost blocat să voteze. Este şi abuz în serviciu, în opinia mea, fie din partea celor de la AEP, fie din partea celor care au introdus datele. Nu putem sta cu mâinile în sân, pentru că este bătaie de joc la adresa unui cetăţean care are un drept fundamental prevăzut de Constituţie", a declarat Flavia Teodosiu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel