Dragnea, mesaj pentru marinarii militari

Dragnea
Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, consideră că Ziua Marinei Române reprezintă un prilej pentru a-i cinsti pe cei care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc.

'Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră', a scris Liviu Dragnea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Apreciați pentru misiunile internaționale

Preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat şi profesionalismul de care au dat dovadă marinarii militari români cu ocazia misiunilor internaţionale. 'Responsabilitatea şi loialitatea demonstrate de cei care şi-au dedicat viaţa acestei profesii în cadrul misiunilor internaţionale şi exerciţiilor desfăşurate împreună cu partenerii noştri din cadrul Alianţei Nord Atlantice, arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanţial la asigurarea securităţii colective', a mai scris Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel