Dragnea, mesaj pentru marinarii militari

Bogdan Cotigă / 15 aug 2018 / 11:09 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Descriere foto: Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, consideră că Ziua Marinei Române reprezintă un prilej pentru a-i cinsti pe cei care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc.

'Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră', a scris Liviu Dragnea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Apreciați pentru misiunile internaționale

Preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat şi profesionalismul de care au dat dovadă marinarii militari români cu ocazia misiunilor internaţionale. 'Responsabilitatea şi loialitatea demonstrate de cei care şi-au dedicat viaţa acestei profesii în cadrul misiunilor internaţionale şi exerciţiilor desfăşurate împreună cu partenerii noştri din cadrul Alianţei Nord Atlantice, arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanţial la asigurarea securităţii colective', a mai scris Liviu Dragnea. 


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26