Dragnea: "Iohannis SUBMINEAZĂ România"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de subminarea României și se întreabă ce se pregătește pentru ca Viorica Dăncilă să plece din fruntea Guvernului României.

Dragnea a dat de înțeles că șeful statului ar pregăti o mutare prin care să se forțeze demisia premierului. "Ultima amenințare la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă este continuarea unui set de acțiuni ale președintelui împotriva Guvernului. Orice acțiune internă, externă pe care o face Guvernul și care nu este pe placul președintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israelului și în cazul vizitei la Vatican și în cazul miniciunilor spuse despre rezultatele economice, președintele subminează România", a declarat Liviu Dragnea

"Ce ne mai pregătește Iohannis și ai lui"

"Ne aducem aminte că în 2015, președintele a insistat și a făcut presiuni ca prim-ministrul Victor Ponta să își dea demisia, a ieșit și a spus că a fost nevoie să moară oameni pentru ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar care s-a dovedit zilele trecute. Și ne punem o întrebare legitimă cu această nouă campanie de insistență a demisiei doamnei Dăncilă: Ce ne mai pregătește Iohannis și ai lui pentru a se întâmpla această demisie", a mai spus Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel