Dragnea - Iohannis, CONFLICT: S-a supărat foarte tare

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Dragnea - Iohannis, declarație 7 mai 2018. Liviu Dragnea a vorbit despre declarația ce urmează s-o facă președintele Klaus Iohannis.

Dragnea - Iohannis, declarație 7 mai 2018.  ”Execuția bugetară din primul semestru o poate critica orice, dar n-am terminat semestrul. Se încheie în luna iunie. Am înțeles că vorbește despre banii românilor. O fi și supărat că a fost treaba asta cu micii acum.” a spus Liviu Dragnea următoarele declarații care urmează să fie făcute de președintele Klaus Iohannis. 

Președintele PSD Liviu Dragnea a adăugat că ”se pricepe la orice, ceea ce e foarte bine, înseamnă că avem un președinte competent.”

”Dl președinte s-a supărat foarte tare pe noi și pe Guvern, sperăm că-i trece și se mai calmează, că avem nevoie de liniște în țară”

În ceea ce privește recepția de la Cotroceni de Ziua Europei, Liviu Dragnea a afirmat: ”Da, și nu merg singur, e vorba de a marca ziua de 9 mai. Nu dorim să escaladăm un conflict pe care văd că tot insistă să se escaladeze, noi avem treabă la Parlament, la Guvern. E o invitație instituțională, nu e la nuntă sau la petrecere, o să mergem acolo mai mulți, marcăm momentul, Ziua Europei, și plecăm. Dl președinte s-a supărat foarte tare pe noi și pe Guvern, sperăm că-i trece și se mai calmează, că avem nevoie de liniște în țară”. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se așteaptă la reacții din partea Guvernului după declarațiile lui Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel