Dragnea, distrugător cu Iohannis. Despre ce nu vorbește nimeni

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a făcut câteva declaraţii de presă după încheierea votului pe noul Cod penal în plenul Parlamentului.

Întrebat, la ieşirea de la Parlament, dacă îl surprinde declaraţia preşedintelui Iohannis că va ataca noul Cod penal, Liviu Dragnea a spus:

"Nu mă surprinde că preşedintele Iohannis a folosit în mod abuziv toate instrumentele şi atribuţiile pe care le are în Constituţie pentru a bloca şi alte legi", a spus şeful Camerei Deputaţilor.

Legat de noul Cod penal şi acuzele ce i se aduc, Dragnea a afirmat:

"Eu spun de un an şi ceva, am spus-o şi colegilor mei, eu mi-am asumat şi în campania electorală şi ulterior şi ştiam ce mă aşteaptă. Numai că eu nu vreau să plec ca prostu' din această viaţă şi din această funcţie! E foarte simplu şi vă spun pe româneşte: Nu vorbiţi de faptul că e un preşedinte la Cotroceni care calcă în picioare Constituţia, care trimite un consilier să ameninţe un judecător constituţional, care a obţinut case prin fals şi care refuză să dea sute de mii de euro înapoi la statul român. Nu vorbiţi de faptul că s-au obţinut denunţuri prin şantaj, prin ameninţări, nu vorbiţi de faptul că au fost probe falsificate şi că sunt oameni care stau în puşcărie degeaba şi alţi oameni care au ieşi şi dovedit de CEDO că au stat nevinovaţi." a declarat liderul PSD.

"Aveţi o problemă cu ceastă obsesie. Eu nu am această problemă. Când am spus lucrul ăsta, am spus că s-ar putea să nu scap şi nu cred că o să scap. Dar vreau măcar când am terminat această funcţie să ştiu că am lăsat împreună cu colegii mei, pe care-i felicit că rezistă la toate aceste mizerii, presiuni şi ameninţări, că lăsăm o ţară mai bună. Ăsta este obiectivul nostru!", a încheiat Liviu Dragnea declaraţiile de la Parlament.

Vezi şi: Orban: Pregătim şi alte demersuri pentru a împiedica intrarea în vigoare a Codului penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel