Dragnea, despre renunţarea la SPP: Decizie pe care eu o salut

Dragnea a declarat despre renunţarea membrilor Guvernului la SPP că a fost o decizie "pe care eu o salut", precizând şi că "nu este o decizie politică".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că salută decizia premierului şi a membrilor Cabinetului de a renunţa la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), precizând că nu a fost o decizie politică.

'Am văzut astăzi o decizie importantă a membrilor Cabinetului.(...) Nici eu nu am nimic cu ofiţerii SPP, nici cu instituţia în sine. Eu, de exemplu, nu am SPP de când am venit la Cameră, merg cu maşina partidului, dar asta nu înseamnă că vreun ministru din cele două Guverne renunţă la SPP. Deci, nu a fost o decizie politică de a renunţa la SPP. A fost o decizie a premierului şi a membrilor Cabinetului pe care eu o salut', a spus Dragnea după şedinţa grupului senatorilor PSD.

[citeste si]

Întrebat de ce anume îl acuză pe Pahonţu, Dragnea a răspuns: 'Cred că sunt alţii care o să vorbească'. În legătură cu propunerea privind o comisie de anchetare a SPP, Dragnea a spus: 'Să vină cu propuneri'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel