Dragnea, despre renunţarea la SPP: Decizie pe care eu o salut

Dragnea a declarat despre renunţarea membrilor Guvernului la SPP că a fost o decizie "pe care eu o salut", precizând şi că "nu este o decizie politică".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că salută decizia premierului şi a membrilor Cabinetului de a renunţa la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), precizând că nu a fost o decizie politică.

'Am văzut astăzi o decizie importantă a membrilor Cabinetului.(...) Nici eu nu am nimic cu ofiţerii SPP, nici cu instituţia în sine. Eu, de exemplu, nu am SPP de când am venit la Cameră, merg cu maşina partidului, dar asta nu înseamnă că vreun ministru din cele două Guverne renunţă la SPP. Deci, nu a fost o decizie politică de a renunţa la SPP. A fost o decizie a premierului şi a membrilor Cabinetului pe care eu o salut', a spus Dragnea după şedinţa grupului senatorilor PSD.

[citeste si]

Întrebat de ce anume îl acuză pe Pahonţu, Dragnea a răspuns: 'Cred că sunt alţii care o să vorbească'. În legătură cu propunerea privind o comisie de anchetare a SPP, Dragnea a spus: 'Să vină cu propuneri'.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11