Dragnea, despre dosarul ajuns pe masa lui Kovesi

dragnea
dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, în legătură cu dosarul în care este anchetat cu privire la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, că a fost la patru procurori și acum a aflat de la Traian Băsescu că a ajuns pe masa Laurei Codruța Kovesi. 

"Nu ştiu unde se află dosarul meu acum. Am aflat de la Traian Băsescu că dosarul meu se află la Codruţa Kovesi. (...) Acest dosar a fost început anul trecut în august. În el au fost iniţial patru procurori care între timp au ieşit din dosar, nu îmi dau seama de ce, iar dosarul a fost preluat de Lucian Papici", a declarat Liviu Dragnea la B1 TV, potrivit Agerpres.

"Dacă eu explic nişte proceduri la Camera Deputaţilor, asta înseamnă că vorbesc în numele lui Valeriu Zgonea?" Cu privire la declarațiile premierului Victor Ponta despre Lucian Papici, Dragnea a spus că "N-am văzut şi nu am simţit nicio presiune asupra justiţiei faptul că Victor Ponta explica nişte proceduri. Am văzut că domnul Antonescu vineri îl acuza pe Victor Ponta că a vorbit în numele procurorului general, dacă eu explic nişte proceduri la Camera Deputaţilor, asta înseamnă că vorbesc în numele lui Valeriu Zgonea? Mi s-au părut destul de exagerate acuzaţiile dlui Antonescu la adresa lui Victor Ponta. (...) De ce să consider o greşeală afirmaţiile lui Ponta? El este un om politic viu şi de când îl ştiu el are cuvintele la el. Pur şi simplu a explicat nişte proceduri".

Vicepremierul a mai subliniat că nu s-au dovedit în justiţie acuzaţii precum fraudarea a două milioane de voturi sau trimiterea unor sms-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel