EXCLUSIV  Dragnea, decizie Curtea de Apel. Lucian Bolcaș: Consecințe absolut dramatice

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, pentru DC News, care sunt consecințele deciziei luate de Curtea de Apel privind revocarea completului ales prin tragere la sorți în cazul recursului la procesul în care este implicat liderul PSD Liviu Dragnea. 

"Decizia este formal absolut corectă, însă poate fi pus un semn de întrebare. Pentru a se pune în aplicare o decizie a Curții Constituționale nu este nevoie să se aștepte motivarea ei. Asta e o idee de la Iohannnis. Așa că aici este un impediment. Însă în ceea ce privește haosul creat, și îl va crea, prin cenzurarea unui act administrativ adiacent unei acțiuni judiciare, consecințele vor fi absolut dramatice și trebuie analizate serios. Va fi un haos generalizat. Se va folosi această metodă și când trebuie și când nu trebuie. Și va trebui multă fermitate pentru a se îndrepta rău care s-a făcut", a explicat avocatul Bolcaș.

Alegerea completului, anulată

Tragerea la sorți a fost suspendată de Curtea de Apel, astfel că va schimbat din nou completul de judecată de la ÎCCJ, din procesul lui Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel