Dragnea, Curtea de Apel - decizie. Toni Neacșu: Dacă cineva mai avea îndoială...

Toni Neacșu
Toni Neacșu

Toni Neacșu, avocat și fost membru CSM, a comentat decizia Curții de Apel București de a suspenda tragerile la sorți a completului de judecată, astfel că va fi schimbat din nou de la Înalta Curte de Casație și Justiție, drept pentru care procesul lui Liviu Dragnea este blocat.

Toni Neacșu a explicat impactul decizii Curții de Apel.

Este un impact imediat care se referă la ceea ce se întâmplă în momentul de față cu completele de judecată de la Înalta Curte, dar este și un impact de durată pentru că anticipează o soluție definitivă care se va da în această cauză. Dacă cineva mai avea vreo îndoială din 2014 că Înalta Curte nu a respectat legea în ceea ce privește formarea completelor de judecată, sunt convins că de acum încolo toate aceste îndoieli vor dispărea. 

Toate deciziile luate în complet deciziei 2014 până în prezent au fost date de complete care nu au fost legal constituționale, iar această nu este o părere, a constata deja CCR și Curtea de Apel. Există niște impedimente de ordin procedural, cât de multe pot revizui aceste hotărâri. Speranța mea este ca CCR, în motivarea deciziei, să găsească o soluție și pentru hotărârile mai vechi unde nu ne mai aflăm în termenele legale, procedurale., a afirmat Toni Neacșu în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel