Dragnea, condamnat. SRS: Nu va fi sânge pe pereți, ci doar apă chioară

Rodica Mitu / 22 iun 2018 / 10:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sorin Roșca Stănescu consideră că situația liderului PSD Liviu Dragnea, după verdictul ÎCCJ, "nu numai că nu se agravează, dar se îmbunătățește".

"Pentru a contopi pedepsele, Înalta Curte a anulat, practic, sentința dată împotriva lui Dragnea de condamnare cu suspendare. În acest moment, strict tehnic vorbind, juridic, Dragnea este într-o situație mai bună decât cea anterioară, întrucât prezumția de nevinovăție acum acționează chiar și în legătură cu prima sa sentință, pentru că totul este pus sub semnul întrebării, urmând să fie soluționat de instanța de recurs", a declarat, vineri, 22 iunie, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

"Deci, din punct de vedere politic, situația lui Dragnea nu numai că nu se agravează, dar se îmbunătățește. Bineînțeles, în ciuda faptului că toți adversarii săi, în special din exteriorul partidului, în zilele următoare, în emoția colectivă stârnită de acest verdict de la Înalta Curte, îi vor cere capul. Dar nu va fi sânge pe pereți, ci doar apă chioară", a mai spus jurnalistul.

Decizia magistraților

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Decizia nu e definitivă.

 

Vezi și: Dragnea, condamnat. Maria Vasii: Lipsa de curaj se întoarce ca un tăvălug împotriva saTe-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27